Skip to content

Šampiňóny sú obľúbenými hubami, ktoré chutia mnohým ľuďom. Ako príloha k pečenému mäsu ich poznáme takmer všetci. Pridajú jedinečnú chuť a každé jedlo je s nimi o niečo jedinečnejšie. No čo tak spraviť z nich hlavnú ingredienciu obedového menu? Povyberať si väčšie hlavičky, ktoré hravo naplníte rôznymi chutnými hmotami a dáte zapiecť. So šalátom, zemiakmi, ale aj exotickým kuskusom chutia výborne. Najedia sa z nich aj zarytí milovníci mäsa. Zjesť po dlhej dobe ľahší, no sýty obed uľaví vášmu žalúdku. Toto jedlo si obľúbite najmä v lete, kedy ho so šalátmi doslova zhltnete. Prekvapte rodinu svojim kulinárskym umením.

Ľahšie jedlo

Hľadáte sýtu alternatívu ku klasickým mäsovým obedom? Čo takto pripraviť ako hlavný chod huby? Využiť ich neopakovateľnú chuť a pripraviť si pod zub niečo nové. Plnené šampiňóny vám zachutia! V letnej sezóne si ich nebudete vedieť odpustiť. Predtým ste ich použili do šalátov alebo ako prílohu k mäsu, no teraz zistíte, že aj samotné chutia výborne. Kaša, ktorou ich naplníte len zvýrazní hubovú chuť. Postupujte podľa receptu a uvaríte jedlo, po ktorom sa budete oblizovať.

Spravte doma nezvyčajný obed
Ohodnoťte příspěvek

4.11.2017 /